5 dic 2011

MARXA DELS ARROSSARS - PALS


A les 7 del matí ja hi havia moviment al poliesportiu de Pals. Començem a preparar els entrepans, les inscripcions, i tota l'intendència que faci falta per fer que la Marxa dels Arrosars torni a ser un éxit i comenci a ser un referent d'aquestes contrades.

Ja fa temps en Xevi Coromines em va demanar per ajudar-los. No ho vaig dubtar ni un moment. Allà vaig coneixre en Narcis, en Joan (els pollos) i tota una colla de gent de Pals que organitzaven una marxa a peu, però alhora també volien fer una marxa amb btt pels voltans de Pals.

Amb treball i esforç cada any s'ha anat superant el nombre de participants i la marxa ha tingut bona participació i tothom ens ha felicitat per la bona organització i per la qualitat del que oferiem.

Aquest any la participació ha sigut fantàstica, ni més ni menys que 750 participants enguany (250 dels quals eren ciclistes). Dèu ni do!!! Ja us podeu imaginar quina enorme responsabilitat per fer que tots els participants estiguin ben atesos, en tots els sentits.


En Ferrán Adrià (Albert Grassiot) i els seus pinxes de cuina han preparat la botifarrada que tothom ha pogut menjar en acabar la prova.

Molta gent ens ha felicitat perquè eren molt bones i molt ben cuites.

Felicitats!!!


Mentrestant a dins una altre colla de voluntaris anavem preparant els entrepans: la Maria, la Montse, la Laura, l'Empar, l'Anna i jo. En Josep Català també s'ha afegit al grup.




No paravem, els uns tallant el pa, els altres xucant-lo i els altres organitzant-ho perquè no en faltessin.




La Mary s'encarregava de les inscripcions, en Xevi i la Neus de que tothom sapigués quina sera la ruta a seguir, informaven puntualment de tot i a tothom.
Tothom treballava amb bon rotllo i rialles, així la feina es feia més divertida.
Tenim el temps just per fer un stop and go i comprovar que els cuiners feien les coses ben fetes. Control de qualitat superat!!! Podem continuar tranquils!!!

Aviat han començat a arribar els primers, però ja estava tot preparat i continuava la colla ben conjuntada. Anavem repartint els entrepans amb botifarra (tot acabat de fer -calents-).




L'Empar, la Laura i l'Anna atenent els participants, servint les begudes i els entrepans, i a la reraguarda la colla d'intendència preparant el que calia (entrepà sense xucar, xucat, botifarra sense entrepà, botifarra ben feta, botifarra petita, grossa, entrepà petit, amb pernil, amb formatge,.... hi havia una variant per cada participant quasi).

Hem tingut molt bon temps, bona participació i tothom molt content de com ha anat tot. Moltes gràcies a tots els participants i els col.laboradors per fer que aquesta marxa sigui un éxit cada any. De ben segur que sense l'ajuda de tots i cadascún d'ells no hauria estat posible aquesta bona organització.
Esperem que tothom hagi disfrutat!!!
Us esperem en la propera edició!!!
Fins l'any vinent!!!

PD: Podeu veure fotos de la marxa al blog de Futuresport.
També al blog d'en Moi Llenas.

1 comentario:

VeDunPam dijo...

Segur que va ser un dia molt dur però per la cara que poseu, us ho vau passar bé. No hi ha res com la recompensa del treball ben fet!! Ah, i la botifarra, boníssima. Molt èxit per a les properes edicions!! Que segur serà així.
Per cert, la decoració nadalenca del blog, un 10!!