8 dic 2011

8/12/11 Font de Sa Bruixa

Avui feia fresqueta. Hem sortit a les vuit del matí en Guixos, en Bonus i l'avi LLuís.
De seguida en Bonus ha fet la proposta pel dia d'avui. Cap discussió: anem a la Font de Sa Bruixa.
Agafem el camí de la mota del riu i els arrossars tot seguit.
Anem xerrant de tot i una mica, dels que no han vingut, de la marxa dels arrosars, .....

No sé si us heu adonat que a Begur salen. Si, si parlen salant. Es dels últims llocs on es parla aíxí, juntament amb Cadaqués. D'aquí ve que molts noms porten l'article salat al devant com Sa Tuna, Sa Riera,....i la font que anem avui també.
No hem trobat sa bruixa, però si la font. Rajava ben poc, només un fil d'aigua.
Com diria en Pitu fem un stop and go. Mentrestant emplenavem un bidó d'aigua. Un parell d'acudits i tornem-hi.

Agafem el corriol i ja començem a pujar. A mig corriol trobem rovellons,.... però sorpresa!!! son blancs com si fossin albins. El corriol era net, només un pi molt gros ens ha barrat el pas però hem pogut continuar fins a dalt. Cap a dalt del corriol molta sorra. Es feia díficil de pujar.

Agafem el corriol de baixada per les dunes de Begur. Anem seguint camins entremig de les dunes i finalment anem a sortir a la línea que varem baixar en la marxa dels arrosars. La creuem i mmés sorrs. Arribem als Massos de Pals. Creuem la carretera i cap a casa.Anem fent pels camps d'arrós i ja veiem el Montgrí.


Fem un parell de fotos. Una sortida sencilla, maca, divertida i amb molta sorra. Us deixem l'enllaç de la sortida al wikiloc.

2 comentarios:

willis dijo...

Perdoneu,no coneixia de la vostra existencia,pero per el que veig,no som gaire diferents,tot i que jo soc de mig seca(La Garrotxa),i vosaltres de marina,prometo seguir les vostres rutes !!!!

VeDunPam dijo...

Que bé que us ho passeu!! Aquesta miraré de fer-la un dia!!. Bona crónica