20 jul 2012

1/07/12 SANTA PEL.LAIA

Les coses de la técnica. Feia dies que no anava prou bé i per això no teniu-ho noticies d'aquest blog. Tampoc es que hagim fet gran cosa, però si alguna sortida, però no podiem fer el diari com tenim per costum. Bé, començem.


L'altre dia en Fabian (el pibe de la Pampa argentina) i el presi de 7dcamins i jo varem anar a pujar Santa Pel.laia. No tenim fotos de la pujada, ni de la baixada però si de quan varem arribar a dalt. Un amic de La Bisbal ens fa la foto. Aqui ens teniu tots tres.Satisfets tornem a baixar. Decidim anar a Monells. El temps no pintava gaire bé. Es veia molt negre cap a la part de Girona. Mireu la foto de la plaça de Monells, en un moment va quedar ben fosca només varem tenir temps d'arribar i tot de cop: aigua del cel !!!.No hi havia gaire gent, però tothom es va aixoplugar.
Varem trobar-nos amb en LLuís Negre. Varem recordar vells temps, varem parlar de la feina, de la bici, de les sortides, ...... Aqui ens teniu (no recordo l'acudit però debia ser bo).Per veure més fotos de la sortida, cliqueu aquí. Fins la propera!!!

No hay comentarios: