4 ago 2012

4/07/12 - STA.PEL.LAIA - ELS ANGELS

Sortida en carretera amb en Rainer. Hem quedat a les vuit del matí per anar a fer un tomb. Abans d'arribar a la cruilla del camping he vist i saludat a l'Stefan que ja havia acabat les vacances. Quan he trobat a n'en Rainer li pregunto si ha fet mai Sta. Pel·laia i em diu que no, ni tampoc Els Angels. Doncs no ens ho pensem més. Cap allà que anem!!!



Fem les carreteres interiors que ens portaran cap a La Bisbal d'Empordà. Feia molt bon temps, i una temperatura agradable, però que al llarg del dia ha sigut de calor, calor. Anem comentant per on pasarem i que farem. Quan arribem a La Bisbal agafem la carretera de Cruilles - Sant Sadurní.
Estava ilusionat per fer la pujada, li anava explicant el recorregut, hem trobat molts ciclistes. Un pujant i altres baixant. Quan quasi erem a dalt trobem un amic de La Bisbal, amb la seva dona i el seu fill. La familia al complert!!

Fem la baixada cap a Cassà de la Selva. Molt ràpida. A n'en Rainer li pujen les pulsacions.
Fem cap a la dreta, ens parem a Quart (agafem unes barretes i una coca-cola per agafar forçes).
Quan som a Girona, girem a la dreta i començem l'ascensió als Angels. També trobem molts ciclistes.
Arribem a dalt. En Rainer està satisfet.
Fem algunes fotos, mirem el paisatge, d'un costat i de l'altre. Li agrada comprobar que hem fet un desnivell acumulat considerable, i que estem a 480 m d'alçada.

Li comento que la baixada es perillosa, ja que l'asfalt es molt irregular, i la pendent també es mica més forta.

Fem petar la xerrada amb altres ciclistes (molts en bici de muntanya).

Es fixa en una taula on hi estant indicats els indretes més importants de la comarca.

Finalment baixem cap a Madremanya.   Anem en compte, el desnivell es important i l'asfalt molt irregular. Li pujen les pulsacions.

Finalment abaix, girem en direcció a Corça, Parlavà, per la carretera interior que ens portarà a Serra de Darò. Ja faltava poc, i les forçes anaven justes.

Em diu que demà ho tindrà complicat en la sortida de muntanya amb el presi. Li proposo que m'acompanyi a casa que li donare un gel per cames cansades i aixi podrà anar una mica millor. Ens acomiadem fins un altre dia. Demà tinc altres obligacions i no sortiré. Us deixo amb les dades de la sortida: cliqueu aquí.  Fins aviat !!!

No hay comentarios: