13 ago 2012

12/08/12 - Marxa solidària SOS EMPORDÀ

El diumenge pasat varem anar a fer la marxa solidària en suport als incendis de l'Alt Empordà. Ens varem presentar una colla de set de camins. Erem l'Oscar, en Pere, en Rainer, l'Enric i jo (tots en bici de carretera).

Varem sortir de Torroella i a les nou del mati ja erem al Camping Les Dunes per pendre la sortida. Ens varen comentar les quatre coses que cal tenir en compte en aquest tipus de marxes, i desprès de saludar en Moi i en Mia entre d'altres, començem a pedalar.

De seguida es va agafar un bon ritme marcat pels esquenapelats de L'Escala. Cap entrebanc, cap ensurt, només la tramontana començava a bufar,...i de cares. Quan arribem a Pont de Molins fem un petit reagrupament i ja enfilem la pujada a la Salut de Terrades.



Mentre anem pujant ens adonem de la magnitut de l'incendi, encara es podia sentir l'olor de cremat, les canyes començavem a puntejar brots verds, però la resta era desolació. Quin desastre!!!
Anem comentant l'incendi i les destrosses que ha provocat, coneixem l'Adrià (el responsable de la marxa).




Us deixem amb algunes fotografies de la marxa (fetes per Els Esquenapelats-les Dunes).

L'organització ha estat una mica pobre, sense cap tipus d'avituallament, cap cotxe de suport, etc... però la causa valia la pena. Nosaltres voliem participar i deixar constància de la nostra solidaritat.

En un moment de la marxa en Pere i l'Oscar varen quedar despenjats del grup i varen retallar. L'Oscar va caure i una bona pelada al braç va deixar constància de la seva participació a la marxa. No ha estat res per sort.
Us deixem amb el recorregut que varem fer nosaltres finalment.

No hay comentarios: