16 ago 2012

14/08/12 - GUALTA

Avui hem sortit a les 6 h. de la tarda, en Félix i jo. Teniem que trobar-nos amb en Rainer però finalment no ha vingut. Que tinguis una bona tornada!! A reveure Rainer !!
El garbí bufava fort, i anavem de cara, així que decidim girar cap a Fontanilles. Per les carreteres tranquiles podem anar xerrant. Feia temps que no ens veiem i per tant teniem moltes coses a comentar.

En Félix es un campió!!  Així de sec i contundent!!
Sempre ha sigut un bon amic i un bon company ciclista. Per aquestes dates sempre soliem fer alguna sortida per entrenar, per preparar el pique de Sta. Pel.laia, per xerrar i disfrutar del que més ens agrada: la bici. L'altre dia ens varem trobar pel passeig i varem quedar per sortir.

Es un campió en tots els sentits de la paraula. Ha guanyat nombrosos premis i curses ciclistes, els que el coneixem sabem de la seva potencia, la seva constància, i la seva preparació per la competició. Es campió de Catalunya i per això pot lluir amb orgull la camiseta que l'honora com a tal.



Sempre m'ha agradat escoltar el seus consells. Sempre m'ha ensenyat alguna cosa del món de la bici. Com colocar-se, com dosificar l'esforç, com preparar una sortida, com planificar l'alimentació,.... com si fos el meu entrenador personal. Hem disfrutat de molts quilòmetres junts.

Com molts de vosaltres sabeu en aquests moments està lluitant en una cursa molt dura. Ell, però no es lamenta, i fidel al seu tarannà lluita contra la malaltia. Es lleva aviat, pren els medicaments prescrits (això si, només els justos i necesaris) i fa els seus estiraments amb el rigor i constància que ell sap que el seu cos necesita. Es un campió!!

Hem fet pocs quilòmetres, en una ruta totalment planera, sense entrebancs i dificultats de cap clase, però ens ha servit per retrobar-nos i explicar-nos un munt de coses. M'ha agradat. Estic content. Veig que no ha perdut la seva valentia i fortalesa.

Quan ja anavem de tornada quedem per l'endemà, quedem per fer una sortida més llarga.
Encara ens queden moltes coses per comentar.

No hay comentarios: