7 abr 2012

7/04/12 - 7 RIUS

Avui hem sortit en Bonus i jo (els altres estaven repartits per Holanda, Anglaterra, Rubí  i un a l'hospital de Palamós).Vinga Pitu ànims!! Et volem veure aviat entre nosaltres, ó es que tens alguna enfermera que et fa tilin tilin?

Teniem una ruta pendent de fer: 7 RIUS (avui no erem set però avui som 7). Es una zona on creurarem fins a set vegades el riu Daró o la riera de Cantagalls, i diferents rierols afluents del Daró.



De bon començament en Josep Mª s'ha llençat a traversar el riu sense contemplacions, sense mirar, de fet ho té dominat això del rierols, en canvi jo semblava que tenia que romiar-ho cada cop.
Ens parem al Molí d'en Frigola. Molt ben cuidat i restaurat.



Quan estavem a punt d'arribar a la Font de Cantagalls, sentim unes veus que ens animen a pasar pel dret. De fet la riera anava plena i tenia fondària, però en Joan Mas (un meu amic de La Bisbal) i un seu company ens donaven ànims. En Josep Mª s'ha llençat, jo no sé si per l'edat o per prudència però he optat per vorejar-lo. Més endavant ja aniria agafant el "tranquillo".



En Josep Mª anava cantant el track. Ara venen les pujades, ara un corriol a l'esquerra, ja som a dalt, .... renoi quina seguretat!!. Amb aquest noi es imposible perdre't, però hem arribat a un punt díficil de continuar, els arbres, matolls, tot trinxat feia imposible continuar. Hem decidit recular. Més avall recuperem el camí que ja coneixiem.


Un parell de taronjes i unes barretes han sigut suficients per donar més energia.
Continuem, ara ja de baixada. Més camins i corriols, amb pendents importants.
Les obagues per on pasem tenen una vegetació més verda, i florida, i més frescor.
Sortida molt divertida, tot i el corriol de baixada que no hem pogut fer.

Si voleu veure més dades: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2686649

1 comentario:

Anna O. S. dijo...

Hola beteteros!
Sóc una de les germanes del vallès que us vareu creuar fa unes setmanes. Veig que també heu passat la setmana santa pedalant com una servidora. Aquesta vegada vaig fer video amb la gopro, però a diferència de vosaltres, la duia al manillar i un acaba agafant mal de cap si pretent veure més de 5 minuts de filmació. Com us vaig dir m'agrada el vostre blog, en ell vaig aprenent cosetes, i ara he descobert que també pengeu les rutes. M'hauré d'estudiar com ho feu. Us aniré veient. Siau!