29 abr 2012

29/04/12 GAÜSES

Avui tocava carretera (amb la flaca). Sortim a les nou del matí en direcció a L'Escala, pasant per Bellcaire (ara molt més anomenat per allò d'en Tito Vilanova) i quan anavem per la carretera dels "campings" ens trobem amb la Marató d'Empuries.  Els mossos d'esquadra aturen l'Oscar, però en Pere i jo continuem, però trobem un altre control i d'allà si que no pasem.  Hem trobat i saludat en Daniel Lemouée, nosaltres reculem pero ell es queda.

Viladamat, L'Armentera, Sant Pere Pescador, Vilamacolum, allà trenquem per la carretera local a Vilacolum, i desprès a una de molt més tranquila que ens portara fins a Sant Tomàs de Fluvià.

Continuem cap a Sant Miquel de Fluvià, Sant Mori, Vilaür, Camallera i tot seguit cap a Gaüses.

Trobem un grup de belgues que portaven una bona marxeta. Venien de Roses. Ens posem a roda.Nosaltres continuem cap a Sant Jordi Desvalls. Una aturada al pasadís de Sobrànigues. Fem unes fotos i continuem.


Girem a l'esquerra i pujem a Sant LLorenç de les Arenes.  Aquesta carretera local es molt tranquila, però ahir molt transitada.......per ciclistes!!!

Baixem cap a Foixà, La Sala, Parlavà i la carretera que ens portarà fins a Torroella de Montgrí pasant per Serrà de Darò i Gualta.

Bon temps!! Bona sortida!! Bona companyia!!
Més dades de la ruta, aquí.

No hay comentarios: