5 abr 2012

05/04/12 - Monells (segona part)

Aquests dies tenim per aquí en José (el madrilenyo, però es del Atlético) i només en portava una de cap: anar a Monells. Les altres vegades que havia vingut i haviem anat al Restaurant el Roure Blanc sempre era tancat.

Avui també ha vingut el seu sogre, l'Albert Cucurella (President del Cor Anselm Viola); que no té res a veure el cant coral amb les bicis però sembla que hi va agafant el "gustillo". No ha deixat anar cap nota mentre pedalavem. A veure si per la propera ens canta Camins de Sopa de Cabra.

Feia molt bon dia. Calia aprofitar-ho.

Hem sortir a 2/4 de nou per la mota del riu Darò. Era una passejada en tota regla. El comportament de tots dos ha estat bo. No s'han queixat ni de les cames, ni del cul, ...res de res. Demà tornem-hi.
Un cop arribem a Monells, l'Enric ja ens esperava. Vinga una fusta d'embotits, vi negre amb gasosa Negre i una amanida. Hem acabat amb un café i unes gotetes.





Aqui els teniu tots dos: 

En José i l'Albert. 






Hem fet la tornada per allà mateix. Parem a fer algunes fotos pel camí.
Una trentena de quilòmetres saludables, sense cansar-hi i amb ganes de tornar-hi demà. No hem batut cap rècord, ni cap fita però ens ho hem pasat de conya.

Si voleu veure totes les fotos, cliqueu aquí.

No hay comentarios: