12 nov 2011

12/11/11 - Pel voltants de Torrent

Avui hem sortir a fer un tomb en Josep Mª (Bonus) i jo. Anem per camins tranquils, una boira una mica espesa però gens de fred, anem xerrant de diferentes rutes a fer, de variar corriols, de preparar i organitzar sortides noves. Tot xerrant i sense anar gaire lluny ens trobem un corriol molt bonic i un salt d'aigua que no coneixiem.
I vosaltres sabeu on és?


Doncs no, no es Torrent!! Encara que pel títol de la crònica ho pogui semblar. Nosaltres anavem cap a Torrent però molt abans hem trobat aquest rierol i vist així sembla que siguis en algun paratge de muntanya.
Bé, de moment no us ho direm, podeu anar-hi pensant.

Continuem la ruta i aviat ens adonem que tot es moll, que serà un bon any de bolets si no fa fred o tramuntana els propers dies. Es veuen moixins, bé per aquí en diem així, encara que el nom correcte son mollerics. Ahir el presi ja va trobar rossinyols (ja sabeu que aquest noi es com un senglar). Aneu preparant els cistells!!!

Anem pujant,  i a tor i a dret moixins per tot arreu. Les pedres rellisquen, basses plenes d'aigua, diferent que dies enrera i ara molt més divertit. En una cruilla que desconeixiem trobem unes indicacions d'un dolmen. Cap allà qu'anem!!



Ens trobem a dalt d'un petit puig, on s'hi pot veure tot una serie de pedres clavades al terra al voltat d'una construcció cuadrangular. Ens ha sorprès donada la proximitat a Torroella i que no n'haviem sentit a parlar mai.
Agafem camins de baixada i cap a casa. Ens creuem amb una sortida organitzada (potser n'eren un centenar).
Amb les bicis enfangades arribem a casa desprès d'una ruta amb sorpreses.
Molt bé, repetirem més endavant amb els altres de la colla. Fins demà.

No hay comentarios: