5 oct 2014

04/10/14 - GARRIGUELLA / SANT QUIRZE DE COLERA

Ahir varem sortir de bon matí una colla de 7dcamins:
En Josep Mª (Bonus), l'altre Josep Mª (Carboneres), l'Enric (Saps) i jo.

Teniem la ruta de Garriguella-Sant Quirze de Colera per fer. Una variant de les moltes rutes que hi ha per el Parc Natural de l'Albera. Ganes de fer-la i d'inaugurar la temporada. Feia temps que no programavem una sortida d'aquestes. En Bonus com sempre era el sherpa i encarregat del track.
Tota la logística perfectament controlada per evitar qualsevol ensurt.

Arribem a Garriguella, i enfilem els camins que ens portarà fins a Sant Quirze de Colera tot pasant pels camins rodejats de les vinyes de les principals bodegues de la comarca i que donen nom a la denominació d'origen.

Quan arribem a Sant Quirze de Colera, ens adonem de perquè es BICN desde fa tant de temps.

Aprofitem per fer una mica de turisme, parada i esmorzar.
Continuem pel corriol fins a enfilar la pujada del día. Rampes de fins el 22% fan que arrenquem la suor. Abans però fem una petita aturada per veure el menhir del Mas Roquer.

Un cop a dalt les vistes son espectaculars. Mas Guanter, Mas Patiràs, Sant Silvestre....

Agafem una pista que ens durà fins a Sant Silvestre de la Valleta.

Desprès de la visita ens separem. Dos per un costat, i dos per l'altre per arribar al Coll de Bagà. Des d'on agafarem la pista que voreja el Mas Patiràs i que ens portarà altre cop al encreuament, per baixar tot seguit fins a Garriguella.

Un bon dinar va ser la cloenda d'una matinal btt divertida i de bon rotllo. Sense cap ensurt, ni mecànic ni personal.

Trobareu el track d'aquesta sortida al nostre wikiloc (cliqueu sobre l'icono al costat esquerra del blog),  o directament aquí.No hay comentarios: