4 jul 2011

(3/07/11 - Crónica d'en Pitufri)

Vaig arribar a les vuit del matí. Ha hi havia en Doping, en Guixos, en Bonus i en Perdigón i el seu gendre Paco, i una mica més tard arriba el Presi. Ja hi som tots. Haviem dit d'anar a La Bisbal a veure l'avi LLuís (tenia guàrdia). Sortim i al pont de torroella ens trobem amb el grup d'Osona.

Som-hi, som-hi, agafem el corriol de Gualta i per la mota del Darò anem cap a La Bisbal. Portava un bon ritme per a mí (22-24 km/h), i a l'arribada a Castell d'Empordà fem parada per reagrupar-nos. Finalment traversem el riu i agafem la mota per l'esquerra. Cap al Hostal Nou, ere molt aviat. En LLuís encara no hi era, ni havia reservat taula, així que ens posem en una taula llarga dins. Erem 12 de 7 (bona colla).



A l'Hostal Nou ja se sap: gasosa de Casa Negre que no falti, vi, i entrepans, també alguns varen demanar plat de ganivet i forquilla (galtes, sepies, calamars, vedella amb bolets,...)



Sortim per Fonteta, Peratallada (a la baixada el Presi diu que ha reventat així que tots ens parem i ens reagrupem, ell ni es va parar), agafem el camí cap a Gualta. Ens fem la foto del grup.



En Bonus per fotre més conya de la que ja portavem diu de pasar per dins el riu Darò.
Si apunten uns quants, i els altres anavem tirant les fotos i foten catxondeo.


Quan surten de l'aigua les bicis anaven plenes de llot, fang, herbes,...algún peix i pujant la rampa semblaven l'Spiderman!!


Aqui els podeu veure com netegent les seves burres.Pobretes!!!
Així va acabar una sortida divertida, acompanyats per la colla d'en Ratafies i cía.
Hem fet 35 Qms en total. (Per veure totes les fotos cliqueu aquí)

No hay comentarios: