8 jul 2011

1ª Nocturna per Sant Fermí

(Crónica de l'avi LLuís)
La primera nocturna ja es historia (com diria en Quique). 10 de 7 (Bona colla).
No han vingut en Perdigón, ni en Paco. Ha sigut una sortida divertida. Hi havia cares noves: en Miquel Planas, en Josep Tapies, i en Quim Farró.Tal i com estava previst hem sortit a les 9 del vespre de devant el local d'en Guixos. No feia lluna plena, pero les ganes si que hi eren plenes. A vessar!!!
Enfilem cap a Ullà, i el camí cap a La Tallada. En Bofill ha sortit a acomiadar-nos quan ens ha vist pasar per devant del seu hort. Estic segur que en aquell moment si hagués apuntat!!
El Presi ens ha portat cap a les trialeres de Jafre, hem voltat amunt i avall i quasi perduts hem sortit al camí de Jafre cap a Colomers.


Arribem al pont de la presa de Colomers, traversem i continuem cap a Foixà.


Continuem cap a Vergés, i tot seguit els camins de la mota del riu. Ja començacem a sentir l'hora de sopar.
Tots esbarats i agafant una marxa molt seguida i amb bona velocitat. Arribem a Torroella i al Kruskat ens esperava un entrepà vegetal, i uns quants porrons. També hi ha hagut competició en això. Qui ha guanyat?


Era tant fosc que no sabem ni els quilometres que hem fet, ni promig, ni res de res. Ho sentim. Si voleu saber-ho haureu de venir a la propera sortida. Bona nit!!!

---------------------------------------00000000000000000----------------------------------------------..ni lluna plena ni lluna nova, però per Sant Fermí (7 de Juliol) farem la primera nocturna de la temporada.


Per Sant Fermí, uns fan el primer "encierro" i nosaltres la primera "nocturna".


Cal portar llum, no cal portar sopar, però si moltes ganes de disfrutar. Sortirem a les 9 de can Guixos i acabarem al Kruscat.

De ben segur que en farem més al llarg de l'estiu, però no uns confieu i apunteu-vos a la primera.--------------------------------------------//////////////\\\\\\\\\\\\\----------------------------------------------

No hay comentarios: