3 jul 2011

Font de l'Alzina

(2/07/11) Crónica d'en Pitufri.

Dissabte 2/07/11 -  Hem sortit de Torroella a las set del mati,  a la fresca. Tot bé, el clima res quatre núvols que volia dir que més tard faria calor, però bé menys una cosa: las pastilles de fre d'en Guixos eren noves i sort que només erem ell i jo, perqué l'escandol ha sigut l'entreteniment de tot el camí (que si posem aigua del Daró aqui a Gualta, bé sembla que ja no fa, nyic, nyic.... (menys mal diu ell). I jo li dic a veure frena ara  i...froooo rorora ñor porrro (bueno la que s'ha liat). Riure que riuras...em parat d'un atac de riure. Increible.



Continuem per la mota del Daró sense tocar el fre de devant (era el que feia l'escandol). Anem xerrant d'això, d'allò. En Quim em diu que no se sent res de res, que potser una mica, així que agafo el bidó i li torno a tirar aigua. No que es isostar!! I veiem que va molt millor. Coses de la técnica.


Anem tirant per la mota i just abans de traversar el Rissec fem unes fotos en un camp de girasols. En Guixos feia de motorista amb un girasol per casc. Riure un xic i continuem.

Travessem el riu sense aigua, una mica ensorrat i pujem a dalt per l'altre banda. Pasem per sota el pont. Sembla que ha anat bé l'isostar, no? Ara ho provarem al polígon que esta asfaltat. Res de res. Molt bé.

Quan faci nyic, nyic vol dir que té set!!! Li donarem isostar i que es recuperi.

Arribem a Monells a les 8,10 h. En el bar de l'Arcadi ja hi havia dos ciclistes esmorçant. Bon dia, bon dia..i nosaltres continuem pel camí de l'esquerra del riu. Al bell mig del camí, un regalim d'aigua, ó una pixarada d'algun xai, tot això amb la companyia del nyic, nyic que a la vegada ens tocava una mica els picarols perquè enraonavem i entre paraula i paraula nyic,nyic..li torno a dir que freni. Bueno que li vaig dir!!!! renyoc, renyac, frisc,frosc...semblava una canço electro-rock...li dic per gravar-la. El soroll cada vegada més fort.



Arribem al mas on vaig viure des dels 8 fins als 13 anys. Li explico una mica de la meva vida. Nyic, nyic..continuava l'intensitat sense baixar ni pujar...arribem al mas veí i fins al punt més alt de tot el camí. Arribada la carretera de Sta. Pel.laia a la dreta 500 m per un camí a la dreta baixem i arribem al Pla d'en Banyeres. Fem una parada a la pineda. Fem unes fotos i agafem un camí que va atravesant el riu Daró (mentre anavem explicant coses de la meva infantesa, riuades, ..) hem trobat aigua en algún punt i hem aprofitat per treure el nyic,nyic dels....hem arribat a la font de l'Alzina. En Quim emplena el bidó ja que li havia quedat buit de tant de donar de beure al fre. Portavem 23 km.







FONT DE L'ALZINA











Anem baixant cap a Monells per esmorçar. Deixem les burres aborant-se al riu. Mira es menta això, si però menta de muntanya. En posem al camelback per portar l'olor fins a Torroella.
Nyic, nyic... ens ha acompanyat per la carretera de baixada cap a Monells, les bicis de carretera ens pasaven com motos, les motos ens pasaven com bales, arribem a la plaça sense frenar per no espantar a ningú. Surt un senyor d'un carrer, en Quim frena, jo freno..l'escandol fa enmudir la plaça.
Totes les taules plenes, ens sentem en una taula amb dos ciclistes més. Demanem unes sepies, vi i gasosa, cafés. Eren les 10,20 h. quan tornem a agafar les burres. Nyic, nyic...ja hi tornem. Treiem la roda, provem totes les coses posibles. Res ni de conya.



Ens fem unes fotos a Casavells, cap a Matajudaica, per la mota cap a Serra de Daró.



Hem arribat a Torroella a les 11,25 h. Estem contents, tot molt ben calculat i 46 Km en total i una bona sortida.  nyic,nyic, nyic...

No hay comentarios: