10 dic 2016

RUTA DE LES CABRES

La muntanya d'Ullà 
Aquesta ruta es una mica més técnica que les anteriors també és més desconeguda i díficil. Una altre manera de voltar el Montgrí. Aneu ben calçats i porteu aigua suficient ja que no trobarem cap font pel camí. Sortirem de Torroella (del parquing just on comença el camí).
Muntanya d'Ullà

Trobarem les ermites i arribarem a la Creu. Allà agafarem el camí cap al Castell.  Ja haurem fet el primer quilòmetre. Abansd d'enfilar el corriol que comença a pujar al Castell girarem a mà esquerra, just al costat del últim matoll. El corriol no es gaire fressat. Aneu en compte que hi ha llocs díficils. Anirem bordejant el Montgrí per la cara sud.

Les vistes al Empordanet i Torroella son espectaculars.


L'EmpordanetSempre a peus del Castell, i amb una prespectiva imponent i majestuosa anirem a poc a poc i amb seguretat ja que el corriol no es gens marcat. 

Cal anar en compte fins que arribarem a la cresta sud-est del Montgrí. Allà trobarem un pedrigolet impresionant. Portarem 2,5 quilòmetres només.

Cal baixar-lo en compte. Millor agafar-lo pel costat esquerra.  


Sortirem al Torrent del Mas Blanc, seguim el camí a la dreta que ens portarà fins el xifrer d'en Navarro.


Sense deixar el camí arribarem just darrera del col.legi dels "hermanus", si volem podem pasar per darrera del dipòsit fins anar a trobar el camí dels tres pins. 

Una ruta curta pero intensa i bonica. 

Mes abaix trobareu l'enllaç del track.

Que ho disfruteu!!!

Wikiloc
Powered by Wikiloc

No hay comentarios: