12 oct 2011

12/10/11 Torroella - Nocturna St.Jordi - Torroella


Vuit del matí, quedem a Can Guixos. En la porta veig en Pere “perdigón”, ens comenta que no pot venir ja que a la nit s'en va a Amsterdam. Vaig a buscar a l’avi Lluís que, generosament ha guardat la burra que, també generosament, em deixa en Pitus per a totes aquestes sortides. Aquest últim tampoc està present per que provisionalment ha canviat les nostres sortides, per algunes visites als traumatòlegs… Però segur que en poc temps, tornarem a gaudir de la seva presència.

Primera sorpresa del dia, en Lluís m'ha posat a la burra un portabidó amb el respectiu, perquè no torni a cometre una altra inconsciencia “bicicliteril”. Si és que aquest noi està en tot!!.

Sortim de Can Guixos cap a Ullà on de seguida agafem el camí que va cap a Verges. El matí és fresquet i molt agradable, sabem que en breu farà calor. El ritme per a mi és bastant alt, portem una bona estona a 23. Juan Colomí, va al meu costat donant-me conversa perquè aquest accelerat ritme, sigui mes portable per a mi. Renoi, com aguanten ... i mira'ls, van parlant com si res!!.

Girem a l'esquerra i veiem just al costat del camí a un caçador amb els seus gossos. A un d'ells li dóna per visitar la roda davantera de’n Quim. Hàbil de reflexes, en Quim el pot esquivar però el “canino visitante”, es porta un petit record de la seva curta estada sota la roda . Afortunadament el record és només un petit toc en el llom. Només un “susto” que segur ja se li haurà passat.
Gràcies a aquest incident, el ritme ha baixat i els meus cuadríceps ho agraeixen.

Veig per la dreta un poble, pregunto i em diuen que és Jafre. Al poc i cada 3 voltes i mitja de pedal, un eslabó de la cadena fa un petit salt. Intento canviar de pinyó, plat, però és el mateix. Alguna cosa li passa que ho segueix fent. Com últimament ja tenia problemes amb el canvi, penso que això cada vegada va a pitjor i abans que acabi trencant alguna part de la meva prestada bicicleta, decideixo abandonar la sortida i tornar tranquilament a Can Pitus.


Cop de telèfon i em diu que està en el Centre Cívic. Cap enllà que vaig!!.
Esmorzem i mentre, li comento el que li succeeix a la bici. Li dic que he pensat en no agafar-la més fins que no em donin la meva, ja que entre la poca forma que tinc i aquests problemillas, faig que el ritme de les sortides baixi molt i això em fa sentir malament. Pitus, em dóna una bona explicació del per què no haig de fer el que estic pensant i em convenç perquè demà a la tarda, torni a agafar-la i em vagi a donar unes voltes, si no, perdria la poca forma que he agafat en aquests dies. Així ho faré... Cal fer cas als que tenen experiència!!

Així que de la resta de la sortida, us la haurà d'explicar algun altre amic, ja que jo i com deien a la tele… Hasta aquí puedo leer!!!
(crònica de l'Artur)

L'Artur ens ha deixat per avaria mecànica, i s'ha perdut una sortida molt bonica, amb corriols i camins molt bonics. Un altre dia la tornarem a fer, de ben segur. Val la pena fer-la de dia per gaudir-la millor. Volem felicitar a tots els organitzadors de Sant Jordí perquè esta molt ben feta. LLástima que no hi puguessim anar en el seu dia.
Erem set de camins, però finalment hem sigut sis. En Guixos, en Bonus, en Palomo, en Joan, l'Enric i l'avi.
Els Dupont han anat per les seves. No saben el que s'han perdut!!!
Com no podia ser d'altre manera hi ha hagut diferencies en els tracks entre en Bonus i en LLuís, però superades les difèrencies tot ha sigut bufar i fer ampolles. Ni calia seguir el track. El circuit encara estava marcat. Tot un seguit de corriols, obagues i més obagues, es pot dir que quasi no hem vist el sol. Pujant i baixant per corriols i més corriols. Molt ben marcat, molt ben definit.


Els corriols tenien alguna dificultat, però el lloc era molt bonic. Quan portavem una bona estona hem parat a esmorzar en una petita clariana. Cadascú explicava la seva, però les versions eren unànimes. Molt maco.


Just desprès d'esmorzar trobem uns corriols de baixada que fan ser-hi. Cap ensurt, tothom ha baixat molt bé. Arrels, sots, pedres,... de tot i força per disfrutar. També pensavem com seria si fos moll !!!



Com podeu veure per  les fotos i els videos ha estat divertit. Ha sigut un sortida entretinguda, molt bonica i hem cremat uns quants quilòmetres i calories.
Quan tornavem el calor picava com si fos ple estiu. Hem fet una petita parada a Colomers per emplenar els bidons d'aigua. L'Enric i en Colomí tenien pressa i ni tan sols s'han parat.
Pel camí de tornada amb un bon ritme. Molta pols. Tot sec. Molta calor.
En Pitus ens esperava amb un porró de clara al Centre Cívic d'Ullà.
Molt bon temps, molt bona sortida i molt divertit. Fins diumenge vinent!!!


1 comentario:

VeDunPam dijo...

Doncs sí, pel que es veu ha estat una sortida molt bonica. A veure si per la propera...