8 oct 2011

8/10/11 Matí de sorres

En la reunió del Nafent decidim sortir el dissabte al matí. Expliquem la sortida de la tarda del divendres amb la tramuntana, les sorres, els camins, corriols pel Montgrí....i l'Artur s'hi apunta.



A les vuit del matí sortim cap a les Dunes. Fem el corriol d'en Pitu, de baixada. Primer contacte amb les sorres. L'Artur ja veu que aquesta sortida serà diferent. Li agrada el corriol. Trobem una colla de pujada, comentem la jugada, tothom es prepara per la cursa del diumenge.

Continuem baixant però els frens del presi fan figa. Ell com sempre molt preparat, improvisa un banc de treball. La meva bici li va de conya.
Plis, plas i sol.lucionat el problema.


El presi ens porta pels camins amb més sorres. No para. L'Artur no es pensava mai que n'hi hagués tantes.
Anem fent corriols i camins, ensenyant a l'Artur molts racons bonics. La bici li fa la guitza ja que no canvia gaire bé, però ell no es desanima i va fent. La ruta del vent li agrada.
Trobem tots els corriols marcats, de pujada, de baixada, per tot arreu hi han cintes i marques de guix al terra.



Arribem fins al peu del Rocamaura, que deixem per un altre dia. Quan tingui la bici nova ja anirem a fer el bategi, i ja li explicarem el perquè de tot plegat.
Fem la trialera de Torre Vella, també esta senyalitzada tant de pujada com de baixada (Dèu meu quin mareig per demà!!)
Deixem al presi a casa seva i anem a tornar la bici a n'en Pitu. Aprofitem per fer un porró de clara ben fresquet, mentre discutim la jugada. Hem fet uns 30 qms amb molt bon temps i molt entretinguts.

Quedem pel diumenge al matí. Volem anar a Fitor.

(crònica de l'avi LLuís)

No hay comentarios: