12 sept 2011

Cap a Monells amb un riojano

11/09/11 (Crònica de l'avi LLuís)

Haviem dit que aniriem a Monells. Ens trobem al local. Sortim però faltava el presi. Quan som al pont de Torroella el veiem arribar amb la Elizabeth que també vindrà en bici fins a Monells. Erem una bona colla.
Pasem per la mota del riu. Tot molt tranquil, el temps molt bo. Abans d'arribar a Monells punxada d'en Joan. Trobem a faltar en Perdigón, però el gendre li arregla la bici al sogre. Ha guanyat bonus per una colla de diumenges.Desprès d'un bon esmorzar, les cares ja havien canviat.


Deixem el presi, la Elizabeth i l'Artur i anem cap a La Bisbal. Ruta turistica que en Pitu es treu de la xistera, i ens porta fins a Fonteta, per sortir al cami de Fitor. Ens volia portar als Clots d'en Julià. Ja en hi va portar ja!!!,  fins hi tot ens hi varem perdre. Una mica més hi encara hi seriem.Abans no deixem els clots, en Jesús troba divertida la forma de la pedra. Semblava un orinal gros.


Pasem per Peratallada, un altre poble bonic. Trobem una font que no sabiem ni que existis. Ens va molt bé. Teniem sed, si, si però no erem set, només sis.
Els camps de Peratallada, Canapost, Ullastret i Gualta ens aniran acompanyant fins arribar a Torroella.
Total uns 40 Qms.
Acabem al local d'en Quim fent un parell de porrons de clara.
En Jesús ha disfrutat amb la colla, el paisatge, la gastronomia, el temps..... tot hi ha acompanyat per gaudir d'uns dies a l'Empordà. Fins un altre!!!

MONELLS 11/09/11

No hay comentarios: