15 ene 2011

15/01/11 - Camí de la Ganga


Avui el meu amic Josep Galcerán i jo hem sortit a fer una ruta per les Gavarres. M'ha pasat a buscar a casa dels meus pares i hem començat pel camí del Mas Canyà. Traversem la riera i deixem al costat la Font de l'Arbre. Fotia una fred que pelava!!!

Passem quasi per devant del mas del meu padrí. Un troç de carretera per tot seguit agafar el camí de La Ganga.  Es tracta del camí vell entre Calonge i La Bisbal. Rampes fortes, ponts i rierols bonics que m'han recordat vells temps.

Hem arribat a dalt de La Ganga, i seguim cap al mas de Cala Anguila. Hem traversat varies vegades el mateix rierol. Deixem el puig del Falgar a la dreta, i ens arribem al Puig d'en Miravitlles. Bona vista del pla i fins i tot del Montgrí.

M'ha fet veure ponts i raçons que ni sabia que existisin. Per mostra la foto del costat.

Un cop a dalt i desprès de veure tota la plana, hem agafat una trialera de baixada molt bonica (d'aquelles que fan afició).

Hem pasat per el taller de La Guardiola a saludar al seu amic Josep Pla i a convidar-lo al esmorçar de llobregant a la brasa i una ampolla de cava que ens hem fotut al Hostal Nou. No hi ha foto per no fer enveja.

De ben segur que ho repetirem!!!.

No hay comentarios: