6 may 2012

6/05/12 - CAU DE LES DENTS

Xifrer d'en Navarro

Feia temps que voliem anar al Cau de les Dents. No sabiem on era, ni teniem idea de com anar-hi. Ens varem informar (de fet en Pep del Nafent ens en va fer cinq céntims).

Era una sortida que anavem programant però que mai ens decidiem a fer-la.
Finalment dit i fet!!
Canviem les bicis per les xiruques i som-hi!!!

Agafem el camí que ens porta cap el xifrer d'en Navarro (com podeu veure l'incendi el va deixar rustit), des de allà podem veure una magnifica vista de la plana. Feia un dia net i clar.

Anem pujant fins al coll d'en Garrigàs. El vent es deixava sentir, diria que fins i tot feia fresca, però per això mateix la vista era tan neta.



Girem a la dreta cap al Montplà. Pujem. girem la vista i darrera nostre veiem el castell del Montgrí... Majestuós!!!


Falta poc, però hem d'arribar a dalt de tot.



Desprès només haurem de fixar-nos en els fites que trobarem a l'esquerra del camí....però només en veiem unes quantes sense cap continuació.


En Pere per la dreta i jo per l'esquerra intentem trobar el corriol, però no hi ha manera... vaig baixant...un petit pedrigolet....impresionant....estic devant de l'ermita de Sta. Caterina.

Ring, ring, ring... una trucada d'ajuda a n'en Pep per acabar de guiar-nos. Semblava un gps. Ja està. Ho tenim més clar.
Abans d'arribar-hi  però veig un petit cau.
Faig una foto. De ben segur que no hi tornaré a pasar mai més. Havia fet muntanya amunt i muntanya avall pel bell mig de les gatoses.

En Pere per l'altre costat ja hi havia arribat.

L'esforç ha valgut la pena. La veritat es que es bonic, i la vista molt bonica. El Montgrí en tota la seva extensió. Us deixem testimoni. 


Inspeccionem el Cau de les Dents. Té més fondaria del que pensavem. Fem unes quantes fotos més.



Estem contents. Finalment ho hem aconseguit!!.
Tornem per darrera del Montplà, pel corriol que ens portarà al Coll de les Sorres, i desprès pel camí de les Dunes cap a Torrroella.
L'Escala i el golf de Roses
L'Estartit i les Medes
Al wikiloc trobareu aquesta ruta.
Fins la propera. Cuideu-vos!!!

1 comentario:

Bep Nafent dijo...

Moltes voltes veig jo:)