1 may 2012

1/05/12 - SIURANA D'EMPORDÀ

Avui també hem fet carretera, i una bona ruta; d'aquelles que al final t'enrecordes. Pujades i baixades, per les carreteres més tranquiles que hem trobat. Tots els pobles de l'interior, comencant per Verges, Les Olives, Vilopriu, Colomers, Gaüses (darrerament hi pasem sovint per aquest poble tant petit). Quan hi pasavem ha sortit un gos grandiós i corria darrera d'el presi com un desesperat. Per ben poc que no s'el cruspeig. Quin sprint que he pogut veure!!



Anem pujant fins arribar a Camallera, a la dreta cap a Vilopriu, i tot seguit cap a Valldevià. A la cruilla girem a l'esquerra cap a Saus, i desprès a la dreta cap a Vilaür. Aqui anem recta per anar cap a Garrigàs, abans però hem fet unes fotos al passadís del Fluvià.



Desprès de les fotos, pujem cap a Arenys d'Empordà. La primera rampa té un 12% pero es curta. Un cop a Garrigàs a la dreta cap a Siurana d'Empordà.

A partir d'aqui ja tot comenca a ser més planer. Enfilem cap a Torroella de Fluvià, tot seguit cap a Sant Pere Pescador. La carretera dels campings, pasem per Empuries (molta gent passejant), i cap a Albons, Bellcaire i Torroella de Montgrí.  Podeu trobar les dades d'aquesta sortida al wikiloc de 7dcamins. Disfruteu!! Fins la propera!!!

No hay comentarios: