3 abr 2016

PIRINEXUS 2016 - (Les Preses - Le Boulou)

Sortida a les 8 del matí. Ens hem llevat d'hora però hem tardat una mica més del compte per necesitats fisiológiques de tots tres.
...Molta boira. Camins per darrera Olot (Bosc d'en Tosca). Sortim a la carretera que pujarem fins al coll de Coubet i el coll de Canes. Es noten les cames i el cansament del dia anterior. Pujem al meu ritme...es a dir lent.

Sortim a Sant Joan de les Abadesses. Traversem el pont. Parem a esmorzar. Ens espera una ruta dura i amb corriols dificils. Arribem a Sant Pau de Segúries, però abans hem hagut de superar rampes de més del 20%...un tram de carretera per endinsar-nos un altre cop per corriols fins a arribar a Camprodon.

I tot seguit pujarem el Coll d'Ares. .... poc a poc ....lentament.....bufff!! Que llarg que es fa!!

Molló (vist des de Coll d'Ares)

Coll d'Ares
Un cop a dalt ens abriguem i començem a baixar. En les primeres curves noto un soroll, parem però sense veure res anormal. La roda devantera no anava bé. Vaig baixar tota l'estona patint.
Els petits pobles francesos...Prats de Molló, Arles sur Tech,.....el riu Tech ens acompanyaran fins a Ceret.

Abans d'arribar a Ceret ens parem a berenar. Encara teniem provisions....plàtans, fruits secs, barretes. Ens falten només 25 km. per arribar a El Voló, però la roda diu prou. Es belluga com una baldufa. Anem en compte. Arribem a Le Boulou (així s'escriu en francès).

En arribar al hotel intentem trobar la manera d'arreclar la roda. Dissabte sant per la tarda a França tot tancat. Eren les sis de la tarda. Mentre parlem i mirem que fem un senyor ens veu la cara de patiment i ens pregunta si pot ajudar-nos. Després de tot tipus d'explicacions diu que ens pot acompanyar a Perpinyà.

Una dutxa ràpida agafo la roda i cap a Perpinyà amb en Jessé (així es deia el samarità). Tenia un cotxe de 25 anys d'antiguitat, amb sorolls per tots costats i jo cagat de por de com anava i agafa les curves. Sóc mal copilot.

Al Decathlon ens canvien la roda. Tema solucionat.
Arribem al hotel, fem un muscat amb en Jessé i li liquidem la factura.

Hahaha...varem començar la ruta amb 6 rodes i l'acabarem amb 7....7dcamins!!!

Anem a sopar al restaurant al costat del hotel (el que ens havia recomanat el bon samarità).

Si cliqueu aquí trobareu les dades de la ruta.



No hay comentarios: