24 mar 2012

24/03/12 - Un tomb pel Empordanet

El presi i jo, jo i el presi. Dos erem dos.
Ahir varem fer una pujada a Sta. Pellaia, i avui tocava fer una mica de planer i estirar les cames.

Bon temps, temperatura agradable i les carreteres interiors ideals per practicar el ciclisme de carretera amb tranquilitat, fent petar la xerrada, comentan batalletes,.... nafent...namarxant.

Era questió de fer una ruta maca, sencilla, planera i ho hem aconseguit. Pasem per un munt de pobles i poblets bonics del nostre Empordanet.

Sortim en direcció a Pals, agafem la carretera cap a Torrent, però girem a l'esquerra per una carretera molt local que ens portarà al barri de la Barceloneta de LLofriu, tot seguit a la dreta en direcció cap els revolts de Torrent (on molt abans hi pasava el Tren Petit), però abans de pujar els revolts (que ara ja no hi son) trenquem a la dreta per anar cap a Torrent, traversem el poble i anem cap a Sant Julià de Boada.

Continuem cap a Peratallada, per agafar una carretera petita i local que ens portarà fins a Sant Climent de Peralta, d'allà anirem a sortir a Vulpellac, i recte fins a Canapost per la carretera local just al costat de la comarcal. Sortim a la rotonda de Canapost, i anem cap a Ullastret (poble conegut per les ruines ibèriques,..i ara també pel recuit).

Agafem la carretera interior que ens portarà a Matajudaica, però abans d'arribar-hi ens en donem compte que pasem pel Pla de Velleses (estem segurs que l'Artur ja ho coneixia però nosaltres es la primera vegada que ho veiem). Continuem cap a Parlavà i Fonolleres.

Seguim cap a Serrà de Darò, i Gualta pasant per la carretera local i travesant el Darò.

Es una ruta molt coneguda per tots els ciclistes d'aquestes contrades i que per sortir a rodar es genial. Tranquila i molt maca. Sencilla de fer i si heu anat seguint els enllaços, segur que alguna cosa haureu après.

Si voleu més dades de la ruta: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2630728

No hay comentarios: