13 nov 2011

13/11/11 - Bicidors de bolets

Mariiiiiiiiiiiia porta el cisteeeeeeelllll, que per aqui s'en fan!!!!
Pels voltants d'algun terme municipal de Girona.
Després de quilòmetres i quilòmetres, ja molt cansats trobem el primer pinetell (Lactarius deliciosus), un cop d'ull del presi, frenada seca, salta de la bicicleta i apreta a correr.
El collim i fem direcció cap a ........ , els sherpes ja estaven satisfets en un d'els encreuaments volien tirar cap l'esquerra, però el presi hi ha possat fre, els ha obligat a fer cap la dreta.

Aquest cop el culpable ha estat el secre, un altre a peu de camí. Baixem de les bicis i ens posem a repassar el bosc (deu més, no massa grossos), fins hi tot en guixos n'ha trobat. Ell mateix admet que només hi enten de guix, i no massa ....

En bonus, un altre, aquest també els sent de nas. Lo seu no només es l'informàtica, les xarxes socials, el SEO, el MEO, el TEO, i les anàlisis DAFO, de bolets també en sap.  A més, ens diu anem cap allà que hi ha un clar en el bosc, que segurament trobarem quelcom, estem més que segurs que els ha vist pel Google.


Aqui es quan arriba el problema, un senyor amb el seu cotxe fent la ruta boletaire anant de clapa en clapa. En portava, i eren rovellons (també coneguts com Lactarius Sanguifluus), el secre ha vist que ens havia "descobert" el para i li pregunta si els moixins (ahir mollerics per la resta de mortals Suillaceae Granulatus). L'home l'ha vist tant perdut, que li ha explicat fins i tot com cuinar-los, clar que també l'hi ha fet saber que els que ell portava eren millors.


Ja es feia tard i hem decidit de no buscar més, i anar de cara a l'esmorzar, que per sort nostre no hi havia en perdigón, el destí cap a Ca la Nati a Albons. Quan hi hem arribat el bar estava ple, uns fent el café, els atres parlant del temps, ..... En Xevi ens pregunta que esmorzarem. Doncs el de sempre li hem dit, però avui ens faràs una tapa de bolets amb salsitxes. Imagineu-vos la contesta, -esteu prou de cullons vosaltres.



Responem:
- No serà per manca de salsitxes, no?
- Perque els bolets els portem nosaltres!

A partir d'aquest instant, els bar ha quedat vuit, un fins i tot ens ha preguntat a on els hem trobat. Ja sé que no s'ha de fer, o així ho diu el secre, però com que soc molt bon noi l'he dirigit cap la zona cremada del Puig Segalar.





Hem esmorzat, desprès ha aparegut en Carlos "Dupont", de dilluns a divendres el Doctor, que també n'hi hem fet cinc céntims, però ni cas, es veu que per Bilbao si els bolets no pesen més de 100 kgs, no si posen.

I al sortir, sorpresa!! Una parella que havia vist la bossada de bolets, ja tornaven del bosc per ensenyar-nos el que havien trobat  i preguntar si eren bons. Crec que eren de ciutat, d'aquella on mana l'Artur Mas! o rodalies ....


P.D.: Avui ni el track, ni l'index IBP, ni òsties ...... el que vulgui saber, que pregunti al mestre armer!!

De tota manera, podeu acostar-vos a les Gavarres, ó era Colomers ... No,  Les Olives o Garrigoles ...
O prop de la casa groga on hi viu el gendre vermell, que té la dona blava?
Ara he quedat en blanc, tindré que fer-ho mirar per aquell sr. alemany que ens amaga les coses, que ara mateix tampoc sé com es diu ... Ai, mare!!!

5 comentarios:

VeDunPam dijo...

Felicitacions a tots els caçaciclistes. Quina bona pintaaaa. Bon profit!!

Bloggy dijo...

NO aneu al Puig Saglar, are en torno i hi ha tot Albons i mig Bellcaire!

Lluís Fabrellas dijo...

Renoi quin enrenou per quatre bolets!!! Ara vinc del Puig Segalar i només faig que saludar a uns i altres. Ja t'ho deia que no ho tenies que dir. Vinga bon profit!! Bona crònica Presi!!

Lluís Fabrellas dijo...

Presi quin senglar que estas fet!!!

Mandie dijo...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and we'll talk about it.

Thanks!

Mandie Hayes
mandie.hayes10@gmail.com