1 nov 2011

1/11/11 - Camins de Jafre

Avui hem sortit en Quim, el presi i jo. No sabiem si fer les 9 fonts, o només fer-ne unes quantes. Ens n'hem saltades moltes, de fet quasi ni les hem vist. Anavem fent i prou, sense cap rumb fixe.
Això sí el presi avui ens anava donant classes de català, semblava "el gran dictat". Anava fí el noi!!!
Ens hem parat a fer la primera foto, i us hi fitxeu bé semblem la bandera de la republica.


També ha sigut una sortida on hem vist algunes "bestioles". Al moli de l'illa de baix (Jafre) hem vist una llúdriga.
Som rápids tirant fotos, però no hem pogut captar l'imatge.
Hem arribat fins a Colomers, agafem el camí de baix com si tornessim cap a Jafre, i agafem el camí de pujada pel bell mig del bosc que ens portava cap a Vilopriu. Fem la trialera de baixada (tipica), moll, divertit...Puig de la Font. Camí que ens porta fins a tocar de Les Olives. Cami de pujada fins al Puig de Sant Pere (altura máxima 146 m) i a partir d'aquí tot baixada.


Un lluert espantat, enfredorit ó perdut s'ha atravesat per devant de les bicis.

El presi s'ha volgut fer una foto amb ell. Quatre paraules en català ben dites, i l'ha deixat anar una mica més calmat.

Quins animals!!!

Bé, continuem i pasem per Palau Borrell.

Arribem a Viladamat, i reculem fins a Albons. Esmorçem a Cala Nati com sempre. En Pitu ja ens esperava.



Hi trobem la colla del CCM (en Fabio com sempre insultante), l'Eudald Fabrellas i el seu pare arriben una mica més tard, en Jordi Sabrià (amb una Pinarello molt benparida), en Josep Bosch (ens explica que ja no tira tant, s'ho agafa més en calma).... tothom explicava la seva.


De tornada agafem els camins de conreus de Bellcaire, i en direcció cap a Ullà trobem un fort vent de cara. Acabem la ruta amb 42 quilòmetres. Sencilla i bonica. Ideal pel nostre amic Artur que avui no ha pogut venir. Fins la propera!!!

1 comentario:

VeDunPam dijo...

Eiii. Jo vull fer aquesta ruta. Cachissss, me l'he perdut !! M'imagino que en Quim ja us haurà explicat el per què. Pero wenuuu, veig que us ho heu passat genial. A veure si per a la propera vegada encara està la Lludriga ;)