24 abr 2011

7+1 Sortida al complert, ó quasi...

En la sortida del diumenge passat 24 d'abril erem quasi tota la colla, no en faltaven gaires...

Encara no ens haviem endinsat per Les Dunes que ens varem trobar amb l'Agustí, i així fent de disparador automátic i tripode ens va tirar aquesta foto per l'història del grup.

El Presi ens va fer pasar per tots els camins i corriols que coneix i on no falten mai les sorres...ai les sorres!!! Aquest noi com està sempre amb les sorres!!!

Sortim a L'Escala i tenim la primera averia de la jornada. En Bonus punxa. La seva bici es queixava de tanta inactivitat i protestava per les poques sortides que fa. Com no podia ser de cap altre manera el nostre mecànic Perdi es va posar mans a la feina i en un tres i no res ho va arreglat. Deixem una bonica foto amb el Montgrí de fons.

A Cala Nati ens esperava un bon esmorçar. Xerrades, salutacions als diferents grups que hi trobem i tornada cap a casa pasant per els corriols d'en Pitu.



No tinc ni idea dels quilòmetres que hem fet, ni el temps, ni cap altre data que us pugui semblar interesant, però si que puc dir que ha estat bé i de bon rotllo com diuen els de biciamics.

Fins la setmana vinent!!!

No hay comentarios: