13 ene 2013

13/01/13 - FOIXÀ

Sortim de Can Gusó a les 9 h del matí. Trobem el primer refrany de l'any.


 


Feia una miqueta de fred, però la veritat es que n'esperàvem més. Més tard ha anat refrescant o el cel tapant.

En Perdigón, en Bonus, en Carboneres, el Pibe i el malo; es a dir en Pere León, en Josep Mª Casadellà, en Josep Mª Solà, l'Oscar Fabián Mardoni i un servidor LLuís Fabrellas. En total 10.

Hem trobat a faltar el Presi, en Marc i l'Albert i en Pitu que el tenim de vacances a Can Trueta. Sembla que se li acaba "la pasta" i el foten fora.


Agafem la mota del riu Ter en direcció cap a Verges.
Acudits i bromes amb en Carboneres (carn fresca). Estrenava bici, maillot, casc, tot....era el seu primer dia. S'ha portat molt bé, tot val a dir-ho. Aquí ens teniu a la primera font que hem trobat.Quina cara de satisfacció!! Tothom abrigat. Anaven baixant les temperaturatures.
Creuem el riu Ter per la presa de Colomers. Vista espectacular.Tot seguit anem pujant fins arribar a dalt el Puig de Can Torrent.
Fem la foto de grup. Continuava la conya, ....de bon rotllo que diuen alguns. "Piscolabis".Desprès baixem cap a Foixà. I el sherpa del dia ens diu que anirem fins al Castell de Foixà. Trobem una creu que amb una placa que commemora el centenari de la mort del rei Joan I el caçador.


Desprès de fer un tomb al voltant del castell, hem tornat per Rupià . Comentavem la quantitat d'estelades que veiem per tot arreu, podeu veure l'estelada onejant al castell.Quan tornavem per la mota del riu ha començat a ploure. Hem quedat xops com ànecs.
Nosaltres ens ho em pasat molt bé i com diuen per allà "sarna con gusto no pica".
Ha sigut un bon bateig per en Josep Mª, almenys d'aigua no n'hi ha faltat. Ara caldrà fer-ho oficial i pujar al Rocamaura.
Fins la propera bikeramics!!!

2 comentarios:

Oscar dijo...

Parafraseando a mi compatriota Messi, "es un placer, salir en bici conmigo... digo, con ustedes!!!" Apa, hasta otra! El pibe.

Unknown dijo...

Nanuus! un plaer la sortida d'ahir (i també la gratinada de quatríceps), ahir no sabia què era pitjor si seure o posar-me dret jaja... ei, pero avui ja estic a punt la propera ;-)
Josep Ma. Carboneres