17 nov 2012

11/12/12 - PUNTA MILÀ

Avui hem sortit amb en Saps, el Presi i jo. Feia un gregal allevantat, segons en Saps (aquest noi promet de "home del temps").  Es el mateix que vaticina sempre els "birujis", li agraden les obagues, es amant de la natura pura i dura... ja us l'anirem presentant. Té les seves coses. Es peculiar.

Com sempre que tenim unes horetes enfilem el Montgrí. Avuit tot era una mica moll. Aquesta nit han fet dos ruixats.

El Presi i jo hem sortit una mica més hora. Més tard s'ha afegit en Saps. Nosaltres ja haviem fet Santa María de Palau; avui relliscava una mica. El Presi bufava. "Cada dia em costa més" deia.A dalt ens hem trobat amb en Saps. Aqui el teniu somrient.Tant bon punt arriba, ens diu anem a Punta Milà, anem a Punta Milà...i cap allà que anem. No s'hen parli més. Hem posat la directa.Com sempre, la vista es espectacular. Feia llevant agregalat, o era gregal allevantat....bé, feia vent però sense fer biruji. Ens fem unes fotos.


Un missatge ó una foto a Holanda, potser...

I tornem-hi!!!

Quan pasavem per un corriol d'aquells, hem trobat dos pinatells.Hem acabat la jornada tornant per Sobrestany.Cap a casa i demà sera un altre dia. Sense cap incident, ni mecànic, ni cap altre mena.
Bona sortida. Bon rotllo. Bon temps !!! 

No hay comentarios: