5 nov 2012

1/11 - 4/11/12 MONTGRI



1/11/12 - Dia de Tots Sants.
Sortiem el presi, en bonus i jo.
Fa dies que portem "la deria ó la falera" dels bolets. No n'hem trobat ni un de bo, tots dolents, i també una especie que cada vegada, per desgràcia, ni ha més. Es el latus cerveserus.
Tot era molt humit, fins i tot els pins fumejaven. Era bonic de veure. Semblava de sortien de la dutxa!!
Acabem amb una "moska" i uns anacards (invitació d'en Bonus).




3/11/12 - Dissabte.

Sortim l'Oscar Fabian Ricardo Jesús, Pere i  jo (o sigui tres).
Feia temps que no sortia amb nosaltres. Li ensenyem el pou d'en.....(ja no m'enrecordo). El pibe entra a dins. Fem unes fotos i continuem. Anem cap a Santa Maria de Palau. Estant esbrosant el camí. I sembla que el presi els vulgui ajudar. Fem un troç de la via romana, just on hi ha la cruilla de camins, un porta cap a L'Escala i l'altre cap a Torroella. Arribem a dalt. Vista espectacular. Com sempre. Dia molt clar i net. Es veuen els Pirineus nevats. El Canigó majestuós.
Bona sortida.



4/11/12 - Diumenge.

Sortida familiar. Els Carreras: Pere, Marc i Albert. En bonus i jo.
Fem corriols nous, diferents. Sembla que no hi bolets enlloc. Fem ruta fins a Montgó, per la platja, el corriol que ens portara a L'Escala. Dia molt clar i net amb unes vistes molt boniques.
L'Albert queda enganxat amb un pi. S'ha fet un SET. Si, si, un bon set a la jaqueta. Aquesta mainada cauen i no es fan res. Son de goma. Ara la jaqueta era un "cromo", però ells sense perdre el somriure. S'hen foten de tot. De bon rotllo, com diria no sé qui...
Acabem a can Bonus amb unes "birres" i uns "manins" com diuen els de Palafrugell.

Fins a la propera.

1 comentario:

El piiibe dijo...

Luis, muchas gracias por las fotos, una gran salida (la del sábado) es que con tantas que has puesto no me aclaro... l'Oscar Fabian Ricardo Jesus...