21 oct 2012

12/10/12 - UN TOMB PEL MONTGRÍ

Sortida pel Montgrí, una mica diferent que l'anterior, variant una mica el recorregut i pasant per corriols diferents per acabar a L'Estartit. No feia fred, ni "biruji" com diria en Quique.
Sortim l'Enric, l'Agustí, el presi i jo (em trobat a faltar en Bonus!!).

L'Agustí agafa el "mando" i ens guia cap a Les Dunes, pujem per el corriol de la dreta, molta sorra, molla, fácil de pujar, un cop a dalt continuem per un corriol de baixada, molt bonic, com diu l'Enric "natura pura i dura". Quin privilegi!!!



Corriols diferents? No, els de sempre, però amb alguna variant. Tot d'una revento la roda del devant. Mentre arreclem l'averia, l'Agustí i l'Enric continuen el corriol de pujada i baixada. Al cap d'una estona tornen espantats!!!  Una colla de senglars pels voltants!!!

L'Agustí tenia el temps limitat i ha tornat cap a casa seva. Nosaltres continuem. L'Enric dirigeix la ruta. Més corriols. Acabem al Salt d'Euga per acabar a L'Estartit.



Parem a esmorzar al Café Solo. Totalment recomanable. Tertulia amb en John, un holandés afincat a L'Estartit, parlem de situacions cotidianes, politiques, inmigració, etc... amb la visió d'una persona de fora. Interesant.
El cel s'anava ennuvolant. Aixequem veles.
Agafem el camí vell. Cauen quatre gotes, em paro a posar-me el xubasquero. Ells dos continuen.
Finalment arribo a Torroella moll de dalt abaix.
Sortida entretinguda. Si voleu més informació, cliqueu aquí.
Fins la propera!!!

No hay comentarios: