5 jun 2011

Les Gavarres 5.06



Teniem ganes de fer Les Gavarres, així que dit i fet. Ens trobem de bon matí, però l'avi Pere es queda a casa amb migranya. Començem bé!! En Joan Palomo estava enfeinat venen barques i no ha vingut.

En Quim, l'avi LLuís (això ja sembla el casal d'avis), el presi i en Quique surten a les vuit per la mota del riu fins a La Bisbal, allà ens trobem amb en Bonus i en Paquillo.

De seguida anem cap al darrera del Convent dels Franciscans per enfilar els primers camins i corriols. Ens trobem que els tracks no coincideixen, un cap a l'esquerra i l'altre cap a la dreta. Som d'esquerres i decidem anar a l'esquerra, per unanimitat (desprès de moltes deliberacions).
Els primers camins de pujades, corriols molt bonics, desnivells forts, no tothom té la mateixa forma física i això es nota. Anem esperant a tothom, decidim esmorzar a dalt, allà feia sol i ja estavem una mica cansats. Desprès d'esmorzar la cosa ja semblava d'un altre color, anem fent més corriols, la veritat que molt macos.
Es feia tard i volia ploure així que decidim tornar cap a casa. Baixades espectaculars i a tota faba,... i troncs i tronquets per tot arreu.
En Bonus reventa?,...nooo!! estripa la cuberta. Aquest noi quan fa les coses les fa bé, així que cal canviar-ho tot. Sort que anava preparat.
En Quim, el presi i en Quique cap a Torroella, l'avi Lluís va cap a buscar el cotxe, i els altres dos arreglant la roda.
Tot ha sortit bé, però molt accidentat tot plegat. Ningú a pres mal i això es el que importa. Una mica remullats (al final ens ha agafat el xàfac) i cap a casa.

Dades?, en tenim moltes però em sembla que cap de bona, així que ja ho mirarem un altre dia.

No hay comentarios: