21 nov 2010

Ruta de les 6 Ermites - Maçanet de Cabrenys

Aquest dissabte hem anat a fer la ruta de les 6 Ermites (només sis, no 7). Hem sortit a les vuit del matí, i en arribar a la plaça de Maçanet ens hem començat a preparar. Hem pasat per l'hotel Pirineus (hem fet un tallat) i hem encarregat el dinar.Semblava que volia ploure però finalment hem tingut un dia collonut. Les temperatures una mica  fredes, però anavem ben abrigats.

Erem 4 (no 7) : En Joan, en LLuís, en Pitu i en Josep Mª, però ben aviat ens ha acompanyat en "pinxo" (un gos que ha fet quasi tota la ruta amb nosaltres). Des del Mas Seguer fins a Tapis. Dèu ni do!! A la primera ermita ens ha deixat.


Al començament hem tingut alguns petits problemes amb els tracks, però aviat hem agafat el "tranquillo" i els camins i corriols s'anavent succeïn. Molt bonic tot, castanyers, sureres, corriols estrets i pistes amples.
Han caigut quatre gotes, tot s'ha de dir, però ni tans sols han mullat. Anavem fent i parant a fer fotos dels llocs més bonics.




No tenim fotos de totes les ermites, hem retallat algun tram i per això no hi son totes. Hem pasat la gorga de la Dona, no sabem quina, però...i desprès hem enfilat un tram de carretera fins arribar a Maçanet. No feia calor pero les serps sortien al carrer a "parar" el sol.
Hem acabat dinant al hotel-restaurant Pirineus. Molt bé i molt bon tracte.


No hay comentarios: