30 oct 2010

Requesens i l'avió


La ruta proposada per el "Secre" i en Josep Maria "l'informatic" que ens ha fet the sherpa ajudat del seu GPS i el track. Es comentava que alguns la troban fàcil, que deu ser quan ve pendent avall, per que el que fa de pendent amunt només ni han vora 19 Km i jo només feia que veure de 10% a 13%.
Quant el % baixaba de 10 semblaba que venia de baixada!
Tot una colla 9, també si ha apuntat un Jr. que l'ha acabat com un campió, però en aquest moments està ingresat a la seva habitació que no pot amb les pestanyes. Hem tingut molt bon temps, temperatura agradable tirant cap a calor. Esmorzar a les portes del castell de Requesens per continuar cap l'avió, que era el desti d'aquesta sortida, tal i com proposava dies enrere el "secre".
S'ha de dir que encara no fets 9km en "Perdigon" s'ha sentit indisposat i ens ha abandonat, tornant cap el cotxe o a fer un "callos" -no li he preguntat! Passem prop de l'encreuament que porta cap el Puig Neulos, que ara que s'acosta Nadal ...
L'avi ha tingut una caigudeta de res, que quasi s'hi mort, i tot que hi erem tots l'ha explicada 187556 vegades en tot detall i el perqué. Ah! hi també passant per La Tallada, a dit quelcom d'un punt de llibre vermell que hi en una de les cases. No he acabat d'entendre'l! La resta ni "mu", i parlant de "mu" no sabeu la de vaques que hi ha per el cami i de "mines" com a mímin toquen a 5 per vaca. En alguns trams feines hi ha anar-les esquivant!. Sort que la merda a muntanya no fa pudor, encara que la ramenis amb un bastó!
Total un 34 Km. He explicat que l'avi Lluis ha caigut?

2 comentarios:

Paco dijo...

Que no sigui res lo del avi...!!
Veig que també pugeu per l'alt Empordà..!!
Salutacions des de aquest racó de mont, que es Cadaqués..!!
Salut i força companys..!!

lluisfa@telefonica.net dijo...

Res d'important Paco. Gracies pel teu interès, ja saps "mala hierba nunca muere"