29 ago 2010

Diumenge: Misa de vuit


Com cada diumenge, trobada de feligressos al carrer de Figueres.
Avui asistian:

en Dopin, que aquesta nit no ha tingut festa i ha portat un client de la Nautica Colomi, en Ricardo que es de Mataró o de Can Fanga, molt arrelat a la parla.

en Perdigon ( que amb l'excusa que te mal de cap es fot una caixa de pastilles i després no hi ha res que destorbi),

el secre (també conegut com el malo), que encara parla del Camino, quin camí i quin esmorzar ens a fotut. Sort que no que amb aquest tema s'ha tret del cap la casa vermella que va comprar a peu de carretera el seu net o no se qui de la seva familia.
Ja, només hagues faltat això!

en PituFri, que al final li cambiarem el nom per PutiFri, escursa les rutes al seu aire, quan es cansa apa jo giro aqui.

l'Oscar, un argentí afincat a Torroella, que quan no te res a fer també surt amb nosaltres. Treballen molt el argentins sobretot quan ho expliquen amb aquella cantarella, "viiiiiiíte pibe ....."

en Ricardo, que ens prepara una sortida per Montserrat organizada per el mateix, explicada amb tot detall amb aquell caracteristic "catanyol" que parlan els de Can Fanga.

i el Presi, o Dupond, (el que s'ha quedat aquí) tocant els cullons a l'un i l'altra, anan fent una ruta amb sorres, per que, que seria d'una sortida sense sorres? Seria com a anar a sopar i no fer resupó!

Dia de tramuntana i es decideix fer Montgrí, en PutiFri NO ell vol anar a Peratallada ...
quins collons!,
Anan cap allà anem a favor de tramuntana, fixa't tu fins hi tot el Team Elite han optat per fer Montgrí, i ell no a Peratallada.
Si es com un nen!
Crec que això de no anar a Peratallada, la tocat una miqueta i l'ha com desmotivat!

Esmorzar a Ca la Nati, com cada diumenge. De tornada cap Tor. Tot mirant el Puig Sagla de reull no vagu hi se'ns acosti i ek tinguem de pujar!
Verge i vora el Ter cap a Torroella.

No hay comentarios: