11 jul 2010

Sortida Mas Pou - Palau Sator

A les vuit del matí foto de tot el grup devant del taller d'en Rampes-Guixos. Quina bona colla!!

Només ens faltava el porter per fer un equip de fútbol per jugar contra la "roja". De fet ens faltava en Manel.

Hem enfilat cap a la mota del riu per el costat dret i cap al Delfín Verde a trobar els nois d'Osona. Una altra bona colla!!! En total erem 18 ciclistes amb molta conya i canya, i amb ganes de pasar-ho bé.

L'Enric no ha vingut (está liat amb la carretera), però hem anat cap a les Mines d'en Bofill (no sabem si son seves o les té arrendades a aquelles romanesas).

Pujant cap a Quermany hem trobat un altre ciclista (de Huesca) i s'ha afegir al grup.
Uns pel recta i els altres pel revés tots hem pujat fins a dalt, però només de començar a pujar l'Angel (un chicarrón de Murcia) s'ha fotut una hòstia que Dèu ni do. Li ha quedat la banya del manillar marcada al pit.

Avui estavem convidats al Mas Pou. En Josep Mª feia temps que ens ho deia. I avui hem anat cap allà. En baixant una altre vegada el protagonista ha estat l'Angel. Ha reventat i per no ser menys en Pitufri també l'ha acompanyat. Punxada doble. Tots dos a l'hora!!
Arreglem les punxades i cap avall, encara no haviem fet ni 100 metres que un trencament de cadena. Sabeu de qui? .....Doncs sí, del noi de Murcia. Però nosaltres anem ben preparats: primer quan s'ha fet mal "el doctor" l'ha auscultat, li ha dit que no era res i arreglat; i ara en Perdigón amb el tronxa-cadenes ha fet el mateix.

Vinga que l'esmorçar ens esperava!!! En Perdigón ja anava tot devant marcant el ritme. Hem arribat al Mas Pou i en Jospe Mª ja ho tenia tot preparat. Primer una bona banyota a la piscina i desprès amanida, embotits, truita, anxoves,... tot regat amb un bon rioja. No hi faltava de res. Moltes gràcies!!!

Desprès dels cafés, ratafies, biskis...agafem les bicis per anar cap a casa. Ens acomiadem d'en Josep Mª i quedem per l'any vinent. Una vegada més: Moltes gràcies!!!

Ni punyetera idea de quans quilòmetres hem fet, ni quin promig hem fet, ni res de res ....només sabem que ens ho hem pasat molt bé i que cal repetir-ho més sovint.

3 comentarios:

Guixos dijo...

Va ser molt divertit. Ho hem de repetir més sovint.

Anónimo dijo...

Es veritat cal tornar-hi

raqel dijo...

vaia uns, quina por..