20 feb 2016

20/0216 CORRIOLS DE JAFRE

A dos quarts de nou del matí hem sortit de la Plaça del Lledoner una bona colla. En total erem 11 (en faltava 1 per la dotzena). De convidat teniem en Paco de Cadaqués.



Ens fem la foto per el record, i en Félix en fa pasar per tots els carrers del poble. Agafem la mota del riu Ter i fins a Verges. Traversem la carretera i cap a Jafre
Cal dir que de corriols per Jafre no n'hem fet ni un.....hem pasat per devant com una exal.lació. Tot seguit agafem el camí de la baixada del Ter. Sortim a Sant LLorenç de les Arenes, cap a Flaça.....


Ens fem un altre foto, aquesta al passallís del riu. Ni rastre de corriols.....



En fem més d'una....del dret i del revés.
Val a dir que en Paco al.lucinava amb tanta pista. Tot planer.
En Félix era conscient que en Conrad anava una mica mermat i ha decidit retocar una mica la ruta i no fer tants corriols revirats i complicats. 
Tot d'una ens hem trobat a Cervià de Ter. Allà travessem la carretera i ens enfilem muntanya amunt. Pendents del 30% (algún ha posat peu a terra...hehehe).

Mil.liari

Corriols molt macos, no gaire complicats i pistes. Corriols que ja coneixiem de la marxa de Sant Jordi, i d'altres vegades.

Quan hem pasat per Colomers, hem vist aquesta pedra.....

Pregunta: Que és un mil.liari??

Si ho voleu saber només cal clicar aquí. Déu n'hi do, no?


A la sortida del poble ens hen dividit: els "huevones" per un costat i els "leones" per l'altre.

Una sortida molt entretinguda, molt bon temps, i bona companyia...i un sherpa, en Félix que s'ha preocupat en tot moment de tothom, molt conscient dels diferents nivells de preparació de cadascú i molt responsable de la ruta. Així segur que repetirem.



Si voleu fer la ruta d'avui podeu trobar el track clicant aquí.

Fins la propera!!!

2 comentarios:

Unknown dijo...

Bona ruta del xerpa felix bona companyia amb un bon poder de convocatoria per part del narcis repetirem segur amb aquets de primera tambe si pot anar son moltttt bonaaa genttt

Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.