5 feb 2013


03/02/13- BON VENT


Sortida esventada la del diumenge, voliem fer Fitor ...
En Perdi, estava preocupat de com anar-hi, ves per on!
Fotia una tamuntanada que aixecava la cua als gossos, i en "Perdi" preocupat de com anar a Fitor, quan el més fotut era com tornar.

Parla la veu de la ciència i es decideix fer Montgri i fer una visita curta a la Clota.

Tot una colla, això que un ens va fer campana, be dos, el "Secre" per tenia quelcom pendent amb la mastressa i un dels Oscar "el guaje" que també tindria quelcom pendent. O no!

L'equip en Josep Maria "Bonus", Josep Maria "Carboneres", Perdigón, el Pacu (gendre d'en Perdigón), Carreras team al complet, i l'Oscar Fabian Eduardo Jose Alberto Jesús


Pugem cap Les Dunes pels olivars, i amunt i avall per la pineda direcció Els Termes. Parem a fer l'esmorzar, de picnic, a recer de l'ermita de Sta. Maria de Palau. A recer es un dir, perqué amb el forats que te, qualsevol busca un lloc a on no toqui la tramuntana.

Pedalem mitja pujada de Sta. Maria per baixar cap l'esquerra direcció Els Termes i creuar el més recte possible cap La Clota.

Fem unes fotografies altres tiren uns retratus, tot depenent de la camara si es fotogràfica o de fer retratus.

Girem cua, que no costa gaire, a causa del vent i "viento en popa ..." cap al Montgri per tornar cap a casa.
Idea tornar cap a casa per la carretera de Punta Milà, però en Perdigón que ja volia retallar, diu fem recte i ja la trobarem ...

Doncs com vell coneixedor del Mongri, no la varem trobar, però de sorra i pedres la que vulguis i més. Ens va valer per trobar un nou corriol.
Al final la carretera, però la de Les Dunes, la de Punta Milà encara la busquem!


Apa nois, fins la propera si Deu plou!






2 comentarios:

Unknown dijo...

Molt valents !!!
i molt maca la foto

LLuis Fabrellas dijo...

TOCATS PER LA TRAMUNTANA!! QUINA COLLA!!!