29 ago 2010

Diumenge: Misa de vuit


Com cada diumenge, trobada de feligressos al carrer de Figueres.
Avui asistian:

en Dopin, que aquesta nit no ha tingut festa i ha portat un client de la Nautica Colomi, en Ricardo que es de Mataró o de Can Fanga, molt arrelat a la parla.

en Perdigon ( que amb l'excusa que te mal de cap es fot una caixa de pastilles i després no hi ha res que destorbi),

el secre (també conegut com el malo), que encara parla del Camino, quin camí i quin esmorzar ens a fotut. Sort que no que amb aquest tema s'ha tret del cap la casa vermella que va comprar a peu de carretera el seu net o no se qui de la seva familia.
Ja, només hagues faltat això!

en PituFri, que al final li cambiarem el nom per PutiFri, escursa les rutes al seu aire, quan es cansa apa jo giro aqui.

l'Oscar, un argentí afincat a Torroella, que quan no te res a fer també surt amb nosaltres. Treballen molt el argentins sobretot quan ho expliquen amb aquella cantarella, "viiiiiiíte pibe ....."

en Ricardo, que ens prepara una sortida per Montserrat organizada per el mateix, explicada amb tot detall amb aquell caracteristic "catanyol" que parlan els de Can Fanga.

i el Presi, o Dupond, (el que s'ha quedat aquí) tocant els cullons a l'un i l'altra, anan fent una ruta amb sorres, per que, que seria d'una sortida sense sorres? Seria com a anar a sopar i no fer resupó!

Dia de tramuntana i es decideix fer Montgrí, en PutiFri NO ell vol anar a Peratallada ...
quins collons!,
Anan cap allà anem a favor de tramuntana, fixa't tu fins hi tot el Team Elite han optat per fer Montgrí, i ell no a Peratallada.
Si es com un nen!
Crec que això de no anar a Peratallada, la tocat una miqueta i l'ha com desmotivat!

Esmorzar a Ca la Nati, com cada diumenge. De tornada cap Tor. Tot mirant el Puig Sagla de reull no vagu hi se'ns acosti i ek tinguem de pujar!
Verge i vora el Ter cap a Torroella.

22 ago 2010

El dia d'en Raimer

Venen tres clients del Càmping, en Joan "ratafia" de Taradell qie s'hi apunta moltes vegades amb nosaltres, però avui hi tenim en Josep Ramon, el perruquer de Granollers i el seu veí de parcel·la en Rainer.
En Josep Ramon hi parla alemany amb en Rainer, no es que sàpiga per però parlant-li español amb veu alta s'entenen.
Es presenta un dia molt caloros, el tema esmorzar decidim fer-lo a Ca la Nati com cada diumenge.
Per això sortim direcció Ullà i cap La Tallada, Jafre, prop Vilopriu agafem direcció Puig Saglà i Albons per fer la parada tècnica.
Convidem a en Rainer a fer un vi amb gasosa, però ens comenta que el gas li fa mal i es fot el vi a "palo seco", diu que per agafar més energia.
Sortin d'Albons i com que portem convidats els portem a travessar el riuet i fer uns riures, per anar cap L'Escala i tornar per Sobrestany y Ullà.
Abans d'arribar a Ullà fem parada tècnica prop de la pedrera per agrupar-nos i anar cap al magatzem d'en guixos a fer un porró. Si, si cegrvesa porg favogr!
En Rainer diu que cervesa sola i pel forat gros, que aquell envas tan extrany no ho veu clar i menys amb vareja de llimona.
Tot i que proba de veure-hi, no hi agafa el truc!
El dilluns es comprarà un porronet per fer pràctiques a Alemanya, l'any vinent tornarà amb la lliço apresa.
Segugo yo volvegr!