11 dic 2010

Marxa dels Arrosars versió 11.12

Una colla que per diferents causes no havien pogut fer la marxa dels Arrosars quan es va celebrar hem decidit anar a fer-la tranquilament, sense embuts, taps i ...gratis que també es important.

Hem sortit de Torroella a les vuit del matí amb una fred que pel.la. Abrigats fins a les orelles i tot i així teniem fred. Cinc erem els valents: l'avi Lluís, en Salva, en Xumari i l'Enric i el seu germà.

Hem anat pels arrosars fins arribar als Massos per enfilar la primera trialera. Hem seguit el track d'el Presi i hem fet les parades on ell també les havia fet (per canviar el suc de les olives, etc...).
De seguida hem vist que el Quermany donava molt de sí, i els camins i corriols nets i arreglats feia goig de fer-los. Molt bé per l'organització. Han deixat els camins molt polits.
Hem pujat i baixat "una dotzena" de vegades, però cada corriol era més bonic i trialer. Hem disfrutat.
Per acabar d'adobar-ho la pujada al dipòsit. Quin corriol!!! El que la puji fins a dalt sense posar el peu a terra es mereix un deu.

Hem acabat a "La Vela" on una cervessa i unes olives han arreglat el matí. Hem enfilat capa a Torroella pasant per Fontclara. Hem fet una nova pista "gentilessa d'en Xumari".

En total han sortit uns 45 kms amb 600 mts de desnivell.

No hay comentarios: