15 feb 2012

Un mati amb molta fresca

Sortida de dos de set, "el secre" i "el presi".
Bastante fred, hem pensat no fer parada i fonda per esmorzar, aixi que hem agafat platans i mandarines i al sol al mig del bosc ens els hem "cruspit"

5 feb 2012

05/02/12 - Montgrí gelat

Aquest matí a 2/4 de nou hem sortit pel Montgrí, en Kim i jo. Feia una fred que pelava, encara que no tant com els dos darrers dies. La tramuntana que no bufava gaire, quasi bé gens i la temperatura era de 3º C.





Hem enfilat cap a les Dunes, i agafem el corriol de les fonts. Trobem la primera, però la segona ens l'hem saltada (no tenim el Presi per guiar-nos).





Anem fent corriols pel Montgrí, no feia fred, no feia tramuntana, hem anat agafant el to. Aprofitant que cap dels guies habituals ens atrevim a fer camins diferents, ara tries tú, ara trio jo.....un munt de camins amunt i avall. Parem a la línea per decidir cap on tirem. Surt un caçador d'entre els pins, en Josep Sais, fem petar la xerrada.







Decidim baixar cap a Bellcaire. Anirem a esmorçar al local social.
Abans d'arribar però fem uns fotos del rec que pasa al costat de la carretera. Tot glaçat. La bici s'hi aguanta dreta, segons quins llocs esta tant glaçat que aguanta el meu pes i la bici. El gruix de glaç es considerable.





Sortida curta i freda per escalfar i mantenir els motors. Ja vindran dies millors!!
Fins la propera setmana!!!.