24 nov 2012

24/11/12 - ROCAMAURA

Amb el Presi festejant, en Birujis perdut en combat, el Pupas que encara no esta recuperat del tot, en Punxes que també festeja i no li veiem el pèl fa temps, en Perdigón, sortim en Bonus, el Pibe i jo.



No feia gens de fred, ni biruji, ni res de res, no sembla que estiguem a finals de novembre. A dos quarts de nou sortim de Can Gusó. Enfilem cap al Montgrí (inicialment haviem dit d'anar a Quermany, però...). Avui en Bonus de sherpa. Encara no haviem enfilat el camí de les Dunes que trobem en Fabio i el seu pekinés. Aprofitem per treuren's roba. De veritat que sobrava.



Pujem per les Dunes, i enfilem cap al Rocamaura. Feia temps que no hi pujavem. Com sempre bones vistes.



Un moment per en Conrad.



Tornem. Fem la Ruta del Vent. En Bonus sap per on portar-nos per disfrutar. Fem corriols. Avui les pedres eren molt molles. Reslliscava tot.



Desprès d'un parell d'horetes de voltar pel Montgrí, fem el corriol de pujada a Les Dunes. Fem un stop and go, com diria en Pupas. Com sempre en Bonus ni un somriure.



Aleshores es com trobem un altre cop en Fabio. Aquest cop sense el pekinés, però ara amb la flamant burra spezial. S'apunta a baixar per les sorres amb nosaltres.



En Bonus ens fa un parell de fotos. Com sempre jo no hi surto. Em diu que vaig massa depressa i no té temps. No ho entenc, en canvi ha pogut agafar en Fabio ¿?.


















Nosaltres hem disfrutat. Fins la propera......

No hay comentarios: