13 feb 2011

Puig Segalar 13.2

Avui a 2/4 de nou només erem 2/7. En Quim i jo. En Perdigón lesionat, en Pitufri de baixa, el Presi  de viatge, en Joan que té fred, en Bonus que no té bonus, l'Enric que ens enganya i no surt (ó si), ......així que hem sortit amb una boira ploranera que feia que no veiem un burro a 4 pases.

Enfilem pels camps cap a Vergès, a mig camí ens hem tingut que treuere les ulleres, i anem pujant cap el Puig Segalar per camins diferents, trencant i girant en corriols que no haviem fet mai. Sempre amb la visió del Puig Segalar fins que hem arribat a dalt.

Fem la foto de rigor. No es veia res del pla del baix Ter. Baixem per Sant Feliu de la Garriga, fins arribar a Viladamat. Camí cap a Cala Nati. Esmorzar amb coca com sempre, i avui amb amanida. Hi trobem tota la colla d'avis del CCM.

Fem petar la xerrada amb en Ventura, en Joan, la Mercè i en Juanillo. Ens han tocat les dotze sense adonar-nos. Cap a casa amb vent de garbí de cara.

Ham fet 30 km amb un promig de15 km/h, i no hem perdut cap caloría, quan hem arribat a casa encara les portavem totes. Al local d'en Quim fotem una bona ruixada a les bicis, i queden com noves. Llestos!!

Vinga fins la setmana vinent!!!

No hay comentarios: